Lady Misaki, un documentar scurt tras cu iPhone XS

Apple ne aduce micro-documentarul Lady Misaki al japonezului Jiro Konami tras în întregime cu un iPhone XS

Lady Misaki

Dacă m-ați urmărit în ultimii ani, știți că v-am mai prezentat filme (Tangerine, Unsane), scurtmetraje sau reclame trase pe telefoane, în principal pe telefonele celor de la Apple. Și chiar dacă unii blameaza filmele trase pe iPhone, acuzandu-i pe realizatori că o fac doar pentru a beneficia de reclamă, trebuie să recunoaștem că avem în ultimii ani parte de o revoluție în calitatea foto-video de care sunt capabile telefoanele pe carte le avem în buzunar zi de zi. Și datorită acestei revoluții tehnologice avem parte de filme superbe trase pe iPhone, așa cum este și micro-documentarul Lady Misaki, pe care îl puteți vedea mai jos.

Lady Misaki este un micro-documentar despre viața șoferilor de camioane decorative din Japonia, produs cu susținerea celor de la Apple și tras cu camera unui iPhone XS. Noul model al celor de la Apple beneficiază de un senzor nou care, combinat cu noul procesor A12 prezent pe cele mai noi modele de iPhone, este capabil să scoată imagini destul de impresionante în lumină scăzută. Și chiar dacă încă nu scoate imagini la nivelul unor camere mirrorless, îmbunătățirile în calitate sunt imporesionante și ne duc destul de aproape de momentul în care nu vom mai face diferența între video tras cu un iphone și cu o cameră mirrorless.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim