Reclamă la Bentley filmată cu iPhone 5s şi montată pe iPad Air

Bentley, marca care produce unele din cele mai scumpe maşini de pe planet, a luat o decizie destul de interesantă în privinţa celei mai noi reclame. Au folosit pentru filmarea acesteia un smartphone, iPhone 5S mai exact, şi au obţinut un rezultat care chiar arată bine, având în vedere camera folosită. Mai jos vom vedea cum arată un Bentley Mulsanne 2014 filmat cu un smartphone, plus imagini din spatele camerei, unde vedem ce alte accesorii au fost folosite pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Această reclamă filmată în stilul unui scurt documentar este numită “Intelligent Details – Detalii inteligente” şi a fost concepută pentru a ne arăta combinaţia dintre lux, tehnologie şi performanţă pe care o găsim la noul Bentley Mulsanne. Pe lângă faptul că a fost filmat pe iPhone 5S, montajul clipului a fost făcut în întregime pe un iPad Air, pe bancheta din spate a maşinii. Practic, maşina de 300000$ a fost transformată într-un birou de producţie, pentru a ne arăta că noul Bentley este un autoturism cu cea mai noua tehnologie la bordul său.

Mai jos avem reclama, iar după sfârşitul reclamei urmăriţi mai departe, căci urmează porţiunea cu imagini din spatele camerei, unde vedem cum a fost la filmări.

Să vedem acum ce accesorii au fost folosite la filmarea reclamei (mai mute detalii aveţi pe AppleInsider): s-au folosit două iPhone 5S care au fost montate pe adaptoare BeastGrip de 75$, care le-a permis folosirea mai multor obiective, printre care şi Neewer 0.3X Baby Death 37mm Fisheye Lens sau obiectivul Schneider iPro. De asemenea a fost folosit şi stabilizatorul Movi M5 de la Freefly pentru toate cadrele filmate din mână. În materie de software, a fost folosit iMovie.

Poate că acum când o companie mare ca Bentley a folosit un smartphone pentru a-şi filma reclama, vor apărea mai mute filme cu look profesionist filmate la fel (cu condiţia să se folosească accesoriile potrivite pe lângă telefon).

Sursa: AppleInsider

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim