Efectele speciale din Mowgli: Legenda Junglei

Andy Serkis, maestru al tehnologiei motion-capture, ne aduce la Netflix Mowgli: Legenda Junglei, o nouă viziune asupra Cărții Junglei

Mowgli

Framestore, BlackGinger, Double Negative și Rodeo FX au lucrat la efectele speciale pentru Mowgli: Legenda Junglei, adaptarea lui Andy Serkis a poveștii din Cartea Junglei a lui Kipling. Nigel Denton-Howes de la Framestore a condus echipele celor patru studio-uri de efecte speciale care au lucrat la producția lui Serkis. Filmul beneficiază de o distribuție de zile mari, care îi include pe Cate Blanchett în rolul șarpelui Kaa, Benedict Cumberbatch în rolul tigrului Shere Khan, Christian Bale în rolul panterei Bagheera și Andy Serkis în rolul ursului Baloo.

Actorii principali au fost filmați pe un platou interpretând scenele din scenariu purtând pe cap niște căști care să le captureze interpretarea, toate mișcările și reacțiile, fiecare mușchi al feței, pentru a fi transmise apoi de artiști animalelor pe care le-au interpretat. Animalele au fost cvreate și animate în așa fel încât să amintească spectatorilor de actorii care le interpretează.

Mowgli: Legenda Junglei este disponibil pe platforma Netflix, dacă v-am trezit interesul puteți să îl găsiți AICI. Iar acum, pentru că imaginile fac cât o mie de cuvinte, vă las cu două video-uri care ne explică mai în detaliu munca depusă pentru aducerea filmului în fața noastră. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim