Trailer pentru noul Hellboy cu David Harbour

David Harbour sparge chestii în primul trailer pentru noua variantă Hellboy

Hellboy

Hellboy a revenit, de data asta în pielea lui intrând David Harbour (Stranger Things). După cele două filme ale lui Guillermo del Toro, putini fani au așteptări mari de la această nouă versiune a lui Hellboy. Majoritatea celor care așteptau un nou film ar fi preferat ca Guillermo del Toro să revină în scaunul regizoral și să îl aducă și pe Ron Perlman înapoi pentru rolul principal. Însă, spre dezamăgirea multora, regizorul Neil Marshall vine cu o nouă variantă, mai violentă, a poveștii demonului și acum avem în sfârșit primul trailer al noului film. Trailer care, sincer, deocamdată nu impresionează prea mult. Rămâne de văzut dacă filmul va reuși să îi facă pe fani să nu se mai gândească înapoi la Guillermo del Toro și Ron Perlman.

După cum spuneam, noul Hellboy este regizat de Neill Marshall și îi are în distribuție, pe lângă David Harbour, și pe Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane și Daniel Dae-Kim. Filmul va avea premiera în aprilie 2019.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim