Lady Gaga lansează un clip nou tras în întregime folosind iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

Lady Gaga revine cu clipul piesei Stupid Love, tras în întregime folosind iPhone 11 Pro

Lady Gaga a revenit după succesul avut cu filmul A Star is Born cu clipul piesei Stupid Love, care a fost tras în întregime folosind camera de pe un iPhone 11 Pro. Nu este prima artistă care lansează un clip tras cu noul model de telefon de la Apple, Selena Gomez lansând în octombrie 2019 clipul piesei Lose You to Love Me, tras la fel în întregime folosind camera de pe cel mai nou model de iPhone. Hai să vedem acum împreună clipul piesei Stupid Love.

Regizorul Daniel Askill a atașat trei iPhone 11 Pro pe un steadycam (unul care trăgea 24 fps, unul pentru slow-motion care trăgea la 48 fps, iar al treilea pe post de rezervă), alte două au fost montate pe drone pentru imagini aeriale, iar alte două bucăți au fost operate de el și de directorul de imagine pentru a avea imagini trase „din mână”. Datorită dimensiunii mici a unui iPhone, acestea au putut fi folosite în mod creativ pentru a trage mai multe cadre, din mai multe unghiuri și în același timp.

Cei de la Apple au o strategie de marketing pentru iPhone în care lansează clipuri video, clipuri promoționale sau chiar scurtmetraje în colaborare cu artiști renumiți la nivel mondial. Mai mult, am avut deja și alte proiecte trase pe iPhone, de la scurtmetrajul Detour al lui Michel Gondry până la lungmetrajele Unsane sau High Flying Bird ale lui Steven Soderbergh.

Acum vă las cu un video de la filmările clipului Stupid Love, tras, cum altfel, cu un iPhone 11 Pro. De data asta în mod vertical. Enjoy!

Foto: Apple

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim