Noul clip al Selenei Gomez, filmat folosind camera de pe iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

Cel mai nou videoclip al Selenei Gomez, Lose You to Love Me, face parte din seria Shot on iPhone și a fost filmat folosind camera triplă de pe iPhone 11 Pro

La începutul săptămânii, Selena Gomez a lansat o nouă piesă, împreună cu videoclipul acesteia, la 4 ani de la lansarea precedentului său album. Dar cel mai interesant lucru pentru noi de aici este că clipul piesei Lose You to Love Me a fost filmat în alb-negru folosind camera triplă de pe iPhone 11 Pro. Apple a lansat o bucată de 1 minut din cadrul videoclipului în cadrul seriei Shot on iPhone, pe care o poți vedea acum mai jos.

Clipul piesei Lose You to Love Me a fost regizat de Sophie Miller, regizoare britanică de clipuri muzicale care a produs clipuri pentru artiști ca Beyoncé, Dido, Coldplay, Maroon 5, No Doubt, Gwen Stefani, Sade, Shakira sau Kylie Minogue. Miller e cunoscută pentru folosirea fundalurilor monocrom, însă un întreg clip tras în alb-negru este destul de neobișnuit pentru ea. Un alt lucru cunoscut despre ea este că nu își plănuiește în avans filmările și nu folosește storyboards.

Dacă suntem sinceri, ca și în cazul altor proiecte filmate cu iPhone, și aici avem parte de un studio luminat profesionist, lucru care ajută imaginea să arate așa de bine. Totuși, rezultatul final este destul de impresionant, având în vedere că a fost tras pe un iPhone, fie el si iPhone 11 Pro.

Vă las acum mai jos cu întregul videoclip, care apare pe canalul de Youtube al Selenei Gomez. Enjoy!

Spread the love

One thought on “Noul clip al Selenei Gomez, filmat folosind camera de pe iPhone 11 Pro”

  1. Pingback: Lady Gaga lansează un clip nou tras în întregime folosind iPhone 11 Pro | Facem Film
  2. Trackback: Lady Gaga lansează un clip nou tras în întregime folosind iPhone 11 Pro | Facem Film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim