Scurtmetrajul Monster Challenge cu Patton Oswalt

Monster Challenge, debutul în regie al compozitorului laureat la Oscar Michael Giacchino, cu Patton Oswalt participant naiv într-o serie de încercări inspirate din emisiuni concurs japoneze

La doi ani de la debutul scurtmetrajului Monster Challenge în cadrul festivalului Fantastic Fest, acesta ajunge liber la vizionat online. Scurtmetrajul îl are în rolul perincipal pe Patton Oswald, care interpretează o versiune exagerată a sa ce participă involuntar la o serie de provocări și încercări inspirate din emisiunile concurs japoneze.

Monster Challenge este debutul în regie al lui Michael Giacchino, compozitorul care a câștigat Oscarul pentru coloana sonoră a animației Up a celor de la Pixar și care a mai compus coloana sonoră pentru filme ca Jurassic World sau seria Mission: Impossible. Evident că pe lângă regie, Giacchino a compus și muzica scurtmetrajului și este și autorul scenariului.

Monster Challenge este un debut în regie care a venit mult mai târziu decât trebuia, Giacchino studiind producția de film înainte de a studia la Juliard și a se orienta spre muzica de film. Pasiunea pentru producția de film a avut-o de mic, încă de la 10 ani realizând animații stop-motion cărora le compunea și coloana sonoră.

Scurtmetrajul are 13 minute și îi mai are în distribuție, pe lângă Patton Oswald, și pe Dermot Mulroney, Amy Brenneman, Benedict Wong, Ann Madox și Ben Schwartz.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim