75 de scurtmetraje din selectia SXSW 2020, libere la vizionat online

Mailchimp aduce online 75 de filme de scurtmetraj din selecția SXSW 2020, libere la vizionat pentru toată lumea

Întreaga lume, inclusiv cea a filmului și entertainbmentului, este afectată din plin de pandemia globală numită COVID-19. Unul din primele evenimente majore din lumea filmului anulat din această cauză a fost SXSW 2020 (South by Southwest), o colecție de conferințe și festivaluri de film, muzică și interactive media care are loc în fiecare an la jumătatea lunii martie în Austin, Texas. Anularea evenimentului a venit ca o dezamăgire mare pentru toți regizorii și producătorii care aveau filme selecționate pentru festivalul de anul ăsta. Cu toate astea, SXSW 2020 a ținut o variantă online a festivalului și chiar a premiat dintre filmele participante.

Aproximativ jumătate din populația globului se află în acest moment izolată la domiciliu. Ceea ce înseamnă că avem un public imens și doritor de conținut livrat către el, în special în mediul online. Nu degeaba și-au micșorat banda serviciile de streaming video și la fel, nu degeaba se vede o creștere importantă a accesărilor tuturor site-urilor de știri și de furnizare de conținut. Iar un ajutor nesperat către toți cei care au avut filme de scurtmetraj selecționate anul acesta la SXSW vine de la Mailchimp Presents, platforma de furnizare conținut sub formă de seriale, podcasturi sau filme în formă scurtă a platformei de email marketing Mailchimp.

Mailchimp s-a asociat cu Oscilloscope Laboratoires și cu SXSW pentru a oferi un „cămin digital” filmelor de scurtmetraj selecționate anul acesta în cadrul festivalului. Astfel, oricine are destul timp liber și o conexiune la internet poate vedea toate aceste scurtmetraje gratuit. Și ca să îți fac puțin mai ușoară sarcina de a alege cu ce scurtmetraj să începi (începutul e mai greu, apoi o să vezi că alegerile vor mereg mult mai ușor), o să îți spun ca poți găsi pe platformă scurtmetraje care au câștigat marele premiu, cum ar fi Just Hold On, No Crying at the Dinner Table sau Regret, dar și filme care au câștigat premiul special la juriului, cum ar fi No, I Don’t Want to Dance!, Darling sau Single.

Accesează platforma Mailchimp Presents pentru a vedea scurtmetrajele din selecția oficială SXSW 2020.

Sursa & imagine: No Film School

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim