Trailer oficial pentru sezonul 3 din Casa de Papel

De data asta nu e despre bani, De data asta e despre familie. Avem trailer oficial pentru sezonul din La Casa de Papel

După ce în aprilie anul trecut cei de la Netflix au anunțat că vor produce și un al treilea sezon al serialului de mare succes La Casa de Papel, toată lumea aștepta cu mare interes cele mai noi informații despre noul sezon. Deși anunțul cu data debutului a fost făcut în 1 aprilie, Netflix nu a glumit. Sezonul 3 din La Casa de Papel va debuta pe platforma de streaming pe 19 iulie. Iar acum, după ce am văzut primele imagini din noul sezon o dată cu anunțul, iată că Netflix ne aduce și trailerul oficial pentru noile episoade.

În noul sezon, autoritățile dau de urma lui Tokio și Rio, reușind să îl captureze pe acesta din urmă. Tokio reușește să dea de Profesor, iar împreună să adune din nou gașca pentru a încerca să îl salveze pe Rio. Majoritatea actorilor din primele două sezoane vor reveni și în acest al treilea sezon. Noile episode La Casa de Papel vor fi disponibile pe Netflix începând cu 19 iulie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim