Trailer pentru Bombshell cu Nicole Kidman si Charlize Theron

Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie au rolurile principale în Bombshell, drama despre decăderea lui Roger Ailes, creatorul Fox News

Se pare că anul 2019 nu este unul foarte bun pentru Fox News, cel maimare canal de știri prin cablu din SUA, nici pentru memoria lui Roger Ailes, cel ce a creat Fox News. După ce postul TV Showtime a lansat în vara asta miniseria The Loudest Voice, în care Russell Crowe îl interpretează pe Ailes, iată că vom avea parte spre sfârşitul anului  de Bombshell, un lungmetraj care va spune povestea din punctul de vedere al victimelor hărţuirii.

Charlize Theron o interpretează pe Megyn Kelly, în timp ce Nicole Kidman o interpretează pe Gretchen Carlson, cea care a inițiat procesul împotriva lui Ailes. Fostul boss de la Fox News va fi interpretat de John Lithgow, în timp ce Kate Mckinnon, Allison Janney, Connie Britton, Rob Delaney și Malcolm McDowell în rolul lui Rupert Murdoch completează distribuția.

Bombshell va fi lansat pe marile ecrane în 20 decembrie, la timp pentru a fi luat în vedere pentru nominalizările la Oscar.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim