Tot mai multe filme românești ajung pe Netflix

Cinci noi filme românești au intrat pe platforma de streaming Netflix în luna august. A durat mai mult de doi ani de la intrarea pe piața din România, dar în luna ianuarie am avut în sfârșit primul film românesc pe Netflix: comedia Ghinionistul a lui Iura Luncașu. După ce a fost spartă gheață, în luna iunie au intrat pe platforma de streaming alte patru filme românești: Selfie, Selfie 69, Oh, Ramona și Poveste de Dragoste, toate în regia Cristinei Iacob.

Zilele trecute a venit vremea altor cinci filme românești să intre pe Netflix. Comedia Love Building și drama Breaking News, ambele în regia Iuliei Rugină, De ce eu, în regia lui Tudor Giurgiu, Pup-o, mă! în regia Cameliei Popa și Povestea unui pierde-vară, în regia lui Paul Negoescu.

Mai mult de atât, Pagina de Media anunță că Netflix pregătește un film care va avea producător, regizor, actori din România și, mai mult, va fi filmat la Constanța. Filmul se numește Back2Back și îi are în distribuție pe Florin Piersic jr., Ionuț Iftimoaie și Sandu Lungu. Alain Depardieu, fratele actorului francez Gerard Depardieu, face de asemenea parte din distribuție, iar producătorul filmului este Eduard Irimia, fondatorul Local Kombat și Superkombat.

Conform Pagina de Media, filmul vorbește despre un tânăr talentat care luptă în ringuri de box și este descoperit de către Eduard Irimia, iar apoi antrenat de Ionuț Iftimoaie. Antrenorul se dovedește a suferi în secret de o boală, iar de aici lucrurile iau o întorsătură neobișnuită.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim