Primul trailer pentru seria Star Wars The Mandalorian

mandalorian

Disney a lansat în cadrul convenției D23 primul trailer pentru The Mandalorian, seria Star Wars creată de Jon Favreau

Weekend-ul ăsta cei de la Disney organizează D23, propria convenție care are loc o dată la doi ani. Vineri și sâmbătă au loc evenimente speciale în care gigantul studio își va prezenta noile proiecte pentru viitor. Cele mai așteptate anunțuri sunt cele ce ne aduc noi detalii cu privire la viitoare proiecte marca Marvel sau Star Wars. Și pentru că vineri a fost ziua rezervată proiectelor marca Disney+, am primit și o neașteptată și binemeritată surpriză: primul trailer pentru seria The Mandalorian, primul serial live-action din universul Star Wars, care va debuta în luna noiembrie pe servicul de streaming Disney+.

Acțiunea din The Mandalorian are loc între căderea Imperiului și apariția Primului Ordin și urmărește aventurile unui pistolar singuratic în adâncurile galaxiei, departe de autoritatea Noii Republici. Rolul principal e interpretat de Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos), iar regia episoadelor este semnată de regizori ca Jon Favreau (Iron Man, The Lion King) sau Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim