Cum a fost concepută lupta Captain America vs Captain America

Captain America vs Captain America

Cum a fost concepută și realizată epica luptă Captain America vs Captain America din Avengers: Endgame

Avengers: Endgame a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie, astfel că e normal că toată lumea e curioasă să afle cât mai multe detalii din spatele camerelor de filmat. Și un film de asemenea calibru a avuit nevoie de un număr incredibil de mare de efecte speciale. Am avut parte de nenumărate exemple de efecte speciale, de la crearea unor personaje precum Thanos sau Professor Hulk, până la crearea unor scene și decoruri întregi în CGI, cum ar fi întreaga planetă Vormir. Însă, total neașteptat, una din cele mai solicitante scene din Endgame din punct de vedere al efectelor speciale a fost lupta Captain America vs Captain America.

Prima și cea mai mare provocare a scenei o reprezintă lupta între Chris Evans și Chris Evans, în rolul lui Captain America. Însă cel mai interesant este că cea mai mare parte a scenei este realizată din CGI. În afară de actori, costume și o parte a unei scări, totul este creat digital. E foarte interesant de aflat de ce scutul lui Captain America și casca căpitanului din 2012 au fost recreate digital, când ar fi fost foarte ușor să fie prezente fizic la filmarea scenei. Dar nu o să vă stric plăcerea, ci vă las să descoperiți voi urmărind clipul de mai jos.

Realizarea scenei cu lupta Captain America vs Captain America este prezentată în prima parte a clipului video de mai jos. Pentru toți cei dați pe spate de efectele speciale pe care le găsim în filmele Marvel, dar și pentru cei care au făcut mișto de mustața lui Superman, enjoy!

Spread the love

One thought on “Cum a fost concepută lupta Captain America vs Captain America”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 19 - 25 august 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 19 - 25 august 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim