Cum a fost creat Professor Hulk pentru Avengers: Endgame

Efectele speciale care l-au transformat pe Mark Ruffalo în Professor Hulk pentru Avengers: Endgame

În urmă cu aproximativ o săptămână, Avengers: Endgame a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istorie, întrecând Avatar. Ca de obicei, încerc să vă aduc imediat cum devin disponibile detalii despre realizarea efectelor speciale pentru cele mai mari blockbustere, inclusiv pentru filmul cu cele mai mari încasări din istorie. Recent, cei de la Earth’s Mightiest Show, emisiunea digitală de pe Marvel.com, au reușit să stea de vorbă cu șeful departamentului de efecte speciale de la Marvel Studios și să afle detalii despre transformarea lui Mark Ruffalo în Professor Hulk. Și deși nu i se spune în niciun moment în film Professor Hulk, trebuie să acceptăm că am avut parte în Endgame de această variantă a lui Hulk, care ia ce-i mai bun de la Hulk și de la Bruce Banner.

Așa cum bănuiam, cea mai dificilă scenă de realizat a fost scena de la restaurant, în care Professor Hulk (sau Smart Hulk cum îi zic ei) vorbește cu gura plină, fiind necesară sincronizarea între personajul digital și miscarera buzelor lui Mark Ruffalo. Și deși în mod normal la orice film se folosește un taco real, de data asta, având în vedere că Hulk are mâini uriașe în comparație cu mâinile de dimensiune normală ale lui Ant-Man, a fost nevoie de crearea de taco prin CGI special pe dimensiunea lui Hulk. Dar oentru mai multe detalii, vă las cu video-ul de mai jos, marca Marvel Entertainment. Enjoy!

Spread the love

One thought on “Cum a fost creat Professor Hulk pentru Avengers: Endgame”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 28 iulie - 4 august 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 28 iulie - 4 august 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim