Toate anunțurile făcute de Marvel la Comic Con 2019

Marvel la Comic Con 2019

Kevin Feige, boss-ul de la Marvel, a dezvăluit la Comic Con 2019 toate planurile viitoare pentru Phase 4 a MCU

Sâmbătă seara, participanții la San Diego Comic Con 2019 au avut parte de, probabil, cel mai așteptat moment de anul acesta din cadrul evenimentului. Kevin Feige, creierul din spatele succesului filmelor Marvel din ultimii 11 ani, a descins pe scena din Hall H pentru a ne prezenta toate noutățile pe care le pregătește compania pentru Phase 4, acum că Infinity Saga s-a încheiat. Bonus, la final, un video cu întregul eveniment.

O să încep cu ceea ce mie mi se par cele mai interesante anunțuri Marvel de anul ăsta. În primul rând, este oficial că vom primi un sequel Thor în Phase 4, regizat de același Taika Waititi și cu Chris Hemsworth și Tessa Thompson care își vor relua rolurile. Titlul noului film va fi Thor: Love and Thunder, însă cel mai important aspect al noului film anunțat este că revine Natalie Portman în rolul unui Thor feminin. Say what?

La sfârșitul prezentării, Kevin Feige a avut un invitat surpriză pe scenă, dublul câștigător de Oscar Mahershala Ali, care îl va interpreta pe… Blade. Da, Blade își va face debutul în MCU. Dar nu singur. Pentru prima dată într-un cadru oficial, Kevin Feige vorbește de Fantastic Four și de mutanți (evident e vorba de X-men) care își vor face debutul în MCU în acest Phase 4. Excited?

Acum hai să vedem în ordine cronologică ce altceva vom primi de la Marvel în Phase 4. Primul film din Phase 4 va fi mult așteptatul Black Widow, care ne-o aduce pe Scarlett Johansson în prima sa aventură solo. Filmul va fi regizat de Cate Shorthand și va debuta pe ecrane în mai 2020. Apoi vom avea parte de The Eternals, care va fi lansat în 6 noiembrie 2020 și care îi are în distribuție printre alții pe Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek și Kumail Nanjiani. Filmul va fi regizat de Chloé Zhao (The Rider).

Una din vedetele evenimentului Marvel de la Comic Con a fost noul serviciu de streaming Disney+, care va beneficia de o serie de miniserii Marvel care se vor afla în strânsă legătură cu filmele din MCU. Primul show anunțat a fost Falcon & Winter Soldier, cu Anthony Mackie și Sebastian Stan, care își va face debutul pe serviciul de streaming în toamna lui 2020. Mackie a fost prezent pe scenă , impreuna cu Sebastian Stan, aducând cu sine și scutul lui Captain America. Dar marea surpriză a fost un mesaj din partea baronului Zemo, interpretat de Daniel Bruhl, care și-a făcut deja debutul în MCU în timpul Captain America: Civil War.

Primul proiect lansat în 2021 va fi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, care îl va avea în rolul principal pe Simu Liu, primul protagonist asiatic din MCU. Filmul va fi lansat în 21 februarie 2021 și îl va avea în distribuție pe actorul chinez Tony Leung care îl va interpretata pe… The Mandarin. Pe adevăratul Mandarin, având în vedere că versiunea lui Ben Kingsley din Iron Man 3 a fost un impostor.

În primăvara lui 2021 vom primi două noi proiecte marca Disney+. Primul dintre ele va fi WandaVision, cu Elisabeth Olsen și Paul Bettany în rolurile principale. Acțiunea va avea loc după cea din Avengers: Endgame si ne arata cum reacționează Wanda la pierderea partenerului ei, Vision. Personajul Monica Rambeau, care a fost un copil în timpul acțiunii din Captain Marvel, va debuta ca adult în această serie. Tot în primăvara lui 2021 vom primi și Loki, evident cu Tom Hiddleston în rolul titular. Kevin Feige a dezvăluit că această serie va urmări versiunea lui Loki din Endgame, care fură o Infinity Stone și dispare. Acțiunea are loc după cea din Endgame si ne va dezvălui unde a fost Loki în toată această vreme.

În toamna lui 2021 vom avea parte pe Disney+ de seria Hawkeye, cu Jeremy Renner în rolul principal. Tema seriei va fi Hawkeye, un erou fără superputeri, care învață pe altcineva cum să fie un supererou fără superputeri. Katie Bishop, un personaj apeciat de fanii comics-urilor, va fi învățăcelul în această serie. În 2022 va ajunge pe ecrane și Doctor Strange in the Multiverse of Madness, regizor fiind același Scott Derrickson și cu Benedict Cumberbatch în rolul principal. Scarlett Witch va fi în acest film, care va fi legat de seria WandaVision.

Kevin Feige a mai anunțat câteva sequel-uri la care ne cam așteptam, dar care nu au încă date fixe de lansare. Cele 3 sequel-uri anunțate au fost Guardians of the Galaxy vol. 3, Captain Marvel 2 și Black Panther 2. O mulțime de noutăți anunțate de șeful Marvel, iar pentru fanii adevărați care vor să trăiască experiența avuta de participanții din Hall H de la SDCC, mai jos am pentru voi de la Variety un video cu (aproape) toată prezentarea celor de la Marvel Studios. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim