Primul teaser pentru The Irishman al lui Martin Scorsese

The Irishman

Martin Scorsese revine cu drama cu gangsteri The Irishman, avându-i în distribuție pe Robert De Niro, Joe Pesci și Al Pacino

După ce la începutul săptămânii am aflat că The Irishman, noul film al lui Martin Scorsese și unul din cele mai așteptate filme ale anului, va avea premiera mondială la New York Film Festival, cei de la Netflix ne surprind încă o dată cu un prim teaser trailer pentru filmul care îi are în distribuție pe Robert De Niro, Joe Pesci și Al Pacino.

The Irishman este bazat pe romanul I Heard You Paint Houses al lui Charles Brandt și ne spune povestea lui Frank Sheeran (Robert De Niro), un veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial devenit asasin, care are un rol important în dispariția lui Jimmy Hoffa (Al Pacino). În distribuție, pe lângă cei doi îi mai găsim pe Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano și Anna Paquin.

Bugetul filmului se învârte undeva în jurul sumei de 200 milioane $, o sumă vehiculată de obicei la marile blockbustere, dar justificată dacă ne gândim că filmul a beneficiat de o muncă extensivă pe partea de efecte speciale, fiind nevoie de întinerirea mai multor actori, inclusiv a lui De Niro. Totul pentru că acțiunea filmului are loc pe parcursul mai multor decade, spunându-ne povestea vieții lui Sheeran în slujba mafiei.

The Irishman va avea parte în toamnă, după premiera de la NYFF, de o lansare redusă în cinematografe pentru a se califica în cursa pentru premiile Oscar, după care va fi lansat pe platforma de streaming Netflix la nivel mondial.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim