Watchmen, Marvelous Mrs. Maisel și Ozark lideri la nominalizări la Emmy 2020

nominalizări la Emmy 2020

Watchmen, Marvelous Mrs. Maisel și Ozark conduc la numărul de nominalizări la Emmy 2020, cu 26, 20 și respectiv 18 nominalizări fiecare

Marți dimineața au fost anunțate în Los Angeles nominalizările pentru Emmy 2020, o ediție care vă avea loc sub semnul pandemiei globale care a dus la încheierea bruscă a filmărilor sau la amânarea debutului pentru o serie de producții. Watchmen, serialul realizat de Damon Lindelof pentru HBO a primit cele mai multe nominalizări la Emmy 2020, în număr de 26, inclusiv pentru membrii distribuției cum ar fi Regina King, Jeremy Irons sau Jean Smart. The Marvelous Mrs. Maisel vine pe locul doi cu 20 de nominalizări, în timp ce Ozark și Succesion sunt la egalitate pe locul trei cu 18 nominalizări.

La capitolul rețele de distribuție cele mai multe nominalizări le-a primit Netflix, cu 160 de nominalizări, cu 42 mai multe decât cele de anul trecut. Pe locul doi, la mare depărtare vine HBO cu 107 nominalzari. Una din marile surprize este intrarea pe lista nominalizărilor a seriei The Mandalorian, produsa de LucasFilm pentru Disney+, fiind și prima producție originală a platformei de streaming care primește nominalizări la premii importante.

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy 2020 este în continuare programată să aibă loc în 20 septembrie în Los Angeles, fiind prezentată de Jimmy Kimmel. Rămâne de văzut dacă programul va rămâne același, în funcție de evoluția situației la nivelul Statelor Unite privind pandemia de coronavirus.

Lista completă a nominalizaților poate fi consultată AICI, iar mai jos puteți vedea ceremonia anunțării nominalizaților. Favoriții voștri se află pe listă?

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim