Game of Thrones – record de nominalizări la premiile Emmy 2019

Game of Thrones domină nominalizările la Premiile Emmy 2019 cu un număr record de 32 de nominalizări pentru sezonul final

Marți au fost anunțate nominalizările pentru premiile Emmy 2019, iar HBO și Game of Thrones domină din nou la numărul de nominalizări, stabilind noi recorduri. Thrones a primit 32 de nominalizări, stabilind un nou record la numărul de nominalizări primite de un singur serial sau program într-un an, întrecând NYPD Blue, serialul care deținea anterior recordul pentru 27 de nominalizări primite în 1994. Astfel, Game of Thrones a ajuns la un total de 161 de nominalizări primite pe durata celor 8 sezoane.

În schimb, HBO a primit 137 de nominalizări, cele mai multe nominalizări primite de rețeaua premium de cablu într-un an până acum, beneficiind de nominalizările primite de Chernobyl, Barry sau Deadwood: The Movie, depășind Netflix care a primit 117 nominalizări în 2019. Cu toate astea, cele 117 nominalizări primite de Netflix reprezintă un număr record de nominalizări pentru un serviciu de streaming. HBO a condus la numărul de nominalizări pentru o rețea timp de 17 ani consecutivi, dominația sa fiind oprită anul trecut de Netflix care a avut 112 nominalizări față de cele 108 ale HBO.

Atât la capitolele comedie, cât și la dramă, avem un mix de seriale veterane cât și debutante la premiile Emmy. La comedie, pe lângă The Marvelous Miss Maisel, care a primit 20 de nominalizări, Veep și Barry, avem noi nume apărute printre nominalizați, ca Fleabag, The Good Place sau Schitt’s Creek. La fel se întâmplă și la capitolul dramă, unde pe lângă veteranii Game of Thrones, Better Call Saul și This Is Us avem nou veniți ca Bodyguard, Ozark sau Killing Eve.

AICI puteți vedea lista completă a nominalizărilor la premiile Emmy 2019. Cine credeți că vor fi marii câștigători anul ăsta? Share & comment!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim