Scenariile celor mai bune filme din 2019 libere la descărcat

scenarii 2019

Poți descărca acum toate scenariile nominalizate la Oscar anul acesta plus multe altele

Suntem în plin sezon al ceremoniilor de premiere, am văzut deja câstigatorii de la Globurile de Aur și am aflat săptămâna trecută nominalizările la premiile Oscar. Ca în fiecare an, în această perioadă toate marile studio-uri, care speră la nominalizări pentru filmele lor, pun la dispoziția membrilor academiei, a tuturor celor interesați și a publicului larg scenariile celor mai bune filme ale anului care tocmai a trecut.

Pentru cei care studiază scenaristica sau orice alt domeniu care are legătură cu lumea filmului sau chiar cu orice altă branșă în care este nevoie de creație, dar și pentru cei care sunt doar pasionați de filme și de felul în care ajung acestea pe marile și micile ecrane, cititul și studiul scenariilor unor filme apreciate este un exercițiu recomandat, chiar necesar. Pe lângă filmele nominalizate la Oscar atât pentru scenariu original, cât și pentru scenariu adaptat, avem la dispoziție acum scenarii de toate felurile, de la blockbustere ca Avenges: Endgame până la filme horror ca Midsommar sau Us.

Dacă ești interesat de scenarii, îți recomand să le descraci cât mai repede, pentru că nu știi niciodată pentru cât timp sunt lăsate acestea disponibile la liber pentru toată lumea. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim