Scurtmetrajul Goldman & Silverman cu Adam Sandler

Goldman & Silverman

Goldman & Silverman, un scurtmetraj realizat de echipa din spatele succesului Uncut Gems: Adam Sandler și frații Safdie

La puțin timp după anunțarea nominalizaților la Oscar, lista pe care nu găsim nici măcar o nominalizare pentru Uncut Gems, avem online liber la vizionare scurtmetrajul Goldman & Silverman, regizat de frații Safdie și cu Adam Sandler și Benny Safdie în rolurile principale. Scurtmetrajul are 6 minute și îi are pe Sandler și Safdie în rolul unor artiști stradali din Times Square.

Se pare că cei doi frați au construit o relație bună cu starul lor din Uncut Gems, reușind să îl convingă pe Adam Sandler să aibă unul din rolurile principale în scurtmetrajul lor despre confruntarea teritorială dintre doi artiști stradali din Times Square în New York. Indiferent că o luăm doar ca o glumă, un fel de camera ascunsă cu unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume în mijlocul celei mai aglomerate piețe din lume sau ca o analiză a relației și a interacțiunii dintre două persoane care, în ciuda aspectului diferit, încearcă să facă același lucru fără să reușească să ajungă la un punct comun, cred că orice cinefil poate găsi ceva atractiv în acest scurtmetraj și să îi acorde 6 minute din viață.

Cel mai bine vă las timp de 6 minute cu Benny Safdie și Adam Sandler în Goldman v Silverman. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim