Tom Hanks şi Robin Wright în audiţiile pentru “Forrest Gump”

În urmă cu aproximativ 20 de ani, pe 6 iulie 1994 se lansa pe marile ecrane din Statele Unite Forrest Gump, cu Tom Hanks în rolul principal. O dramedie romantică, filmul este bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Winston Groom şi lansat în 1986. Filmul a ajuns un succes la box-office, având cele mai mari încasări din anul lansării sale, având şi cronici extrem de favorabile.  Mai mult, în 1995 filmul şi-a adjudecat 6 premii Oscar, inclusiv premiile pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor pentru Robert Zemeckis, Cel mai bun actor pentru Tom Hanks şi Cel mai bun scenariu adaptat.

În filmarea de mai jos vom vedea câteva teste din timpul filmărilor cu Tom Hanks, Robin Wright şi un foarte tânăr Haley Joel Osment, care peste câţiva ani va ajunge să fie nominalizat la Oscar pentru rolul din  Al şaselea simţ. Chiar dacă interpretarea lui Hanks în filmare este destul de plată faţă de cum l-am văzut în film, asta pentru că de fapt focusul acestor teste este pe Robin Wright şi pe Haley Joel Osment, totuşi putem vedea anumite încercări făcute de Hanks pentru a-şi da seama în ce direcţie să se indrepte cu interpretarea personajului. Vă recomand să vă uităţi până la sfârşit, căci spre final veţi avea câteva scene interesante cu Hanks şi micul Haley.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim