Reclamă trasă de regizorul John Wick pe un iPhone 11 Pro

O bătaie cu bulgări de zăpada filmată de David Leitch, regizorul John Wick, folosind un iPhone 11 Pro pentru o reclamă Verizon

David Leitch, regizorul cunoscut pentru John Wick, Atomic Blonde sau Deadpool 2, a realizat o reclamă pentru Verizon folosind doar camera unui iPhone 11 Pro. Iar reclama include o bătălie cu bulgări de zăpada în stilul epic văzut deja în John Wick. Povestea este simplă, o fată și prietenii ei fac echipă în această bătălie cu bulgări de zăpada împotriva fratelui ei mai mare și a prietenilor acestuia. Deocamdată vă las cu această reclamă de 90 de secunde care arată incredibil, filmată de regizorul David Leitch folosind camera de pe un iPhone 11 Pro. Enjoy!

Având în vedere că totul a fost tras cu camera unui smartphone, fie el și de la Apple, produsul finit arată incredibil. De la scenele pline de acțiune la slow-motion-ul de 60fps în 4K pe care îl găsim pe noile telefoane Apple, totul ne confirmă parcă vorba că nu contează camera folosită, contează ce știi să faci cu ea. Ok, dacă ne uităm la video-ul de mai jos, în care vedem cum a fost realizată reclama, e clar că pe lângă camera unui telefon au fost folosite echipamente profi pentru sunet sau lumini. Totuși, camera folosită e cea de pe un iPhone, iar cadrele din reclama au fost gândite cu camera de pe iPhone în minte.

Principala lecție pe care o putem învăța aici este că trebuie să te folosești de echipamentul pe care îl ai la dispoziție și să îți pui creativitatea în mișcare. Restul e cancan. Mai jos vă las și cu un making-of al reclamei, pentru mai multe detalii despre cum a fost realizată. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim