Primul teaser trailer pentru Black Widow

Black Widow

Scarlett Johansson revine în MCU cu primul teaser trailer pentru filmul Black Widow

A venit în sfârșit timpul pe care majoritatea fanilor MCU îl așteptau de multă vreme: Scarlett Johansson va fi cap de afiș al propiului ei film, Black Widow. Poate că e puțin cam târziu, însă totuși e mai bine așa decât deloc. Am făcut prima dată cunoștință cu Natasha Romanoff în MCU în 2010, când a apărut în Iron Man 2. De atunci, Natasha a ajutat la găsirea membrilor Avengers, la anihilarea diferitelor amenințări cosmice și a salvat universul sacrificându-se în Avengers: Endgame.

Cu toate că personajul și-a cunoscut sfârșitul pe Vormir, Natasha revine cu propriul ei film, Black Widow, cu acțiunea setată după Captain America: Civil War, în care Natasha vine în contact cu trecutul ei tumultos. Trailerul ne oferă și câteva flashback-uri la trecutul ei, din vremea în care se antrena pentru KGB. Pe lângă Scarlett Johansson, în distribuție îi mai găsim pe Florence Pugh, Rachel Weisz și David Harbour, în timp ce regizoarea filmului este Cate Shortland.

Black Widow va ajunge pe marile ecrane în mai 2020, iar mai jos puteți vedea primul teaser trailer și un teaser poster pentru film.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim