Trailer pentru No Time to Die, noul film din seria 007

No Time to Die

Daniel Craig îl readuce pe James Bond în acțiune în primul trailer pentru No Time to Die, ultima sa apariție în rolul lui 007

În sfârșit, am primit primul trailer pentru unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2020. No Time to Die este filmul care l-a făcut pe Daniel Craig să revină în rolul agentului 007 o ultima dată înainte de a preda ștafeta. Trailerul de 2 minute 15 secunde ne aduce un preview pentru cel mai plin de adrenalină film al seriei de până acum.

Filmările au avut loc în Londra, Jamaica, Norvegia și Italia, iar în distribuție revin pe lângă Daniel Craig și Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Lea Seydoux și Jeffrey Wright, cărora li se adaugă Ramy Malek în rolul personajului negativ și Lashana Lynch în rolul agentului care preia numărul 007 după „pensionarea” lui Bond.

No Time to Die a avut parte de o producție cu nenumărate probleme. Mai întâi Danny Boyle și co-scenaristul John Hodge au părăsit proiectul cu puțin timp înainte de startul filmărilor, ceea ce a dus la o întârziere în programul producției. Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a fost adus să îl înlocuiască pe Boyle, însă producția nu a scăpat de probleme. O accidentare a lui Craig la o gleznă, o explozie pe platou și arestarea unui bărbat care avea camere ascunse în interiorul studiourilor Pinewood unde aveau loc o parte din filmări au adus producția cu probleme a filmului pe primele pagini a ziarelor de scandal.

Filmul va ajunge pe marile ecrane din întreaga lume în luna Aprilie 2020.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim