Cum arată filmele Marvel fără efecte speciale

filmele Marvel

Deși v-am mai arătat cum au fost realizate efectele speciale ale marilor blockbustere, între care și multe filme Marvel, parcă totuși de fiecare dată când vedem cum au fost filmate aceste blockbustere și efectele folosite încă ne pică fața la vederea rezultatului final. De cele mai multe ori echipele de efecte speciale ce lucrează la filmele Marvel reușesc să uimească prin atingerea și depășirea limitelor de la film la film. Cele mai impresionante sunt efectele digitale prin care se construiesc efectiv străzi și orașe întregi sau combinația de CGI și tehnologie „motion-capture” pentru a aduce la viață diferite personaje, cel mai recent exemplu fiind Thanos în Infinity War.

În așteptarea noilor filme ale celor de la Marvel de anul ăsta, în special Avengers: Endgame, am pentru voi mai jos un video în care vedem cum arată filmele Marvel fără efecte speciale și câtă muncă trebuie depusă pentru că supereroii noștri preferați și aventurile lor să arate așa bine pe marile ecrane. Aș putea să mai bat câmpii mult și bine despre cât de bune sunt efectele speciale în filmele Marvel, să nu mai zic cât de bine ies intr-o comparație cu cei de la DC (remember Justice League?), dar mai bine vă las cu video-ul de mai jos. Alte cuvinte nu își mai au rostul acum. Enjoy!

Spread the love

One thought on “Cum arată filmele Marvel fără efecte speciale”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 4 martie - 10 martie 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 4 martie - 10 martie 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim