Efectele speciale din First Man

First Man

Cum au fost realizate efectele speciale care i-au adus premiul Oscar la categoria Best VFX lui First Man

First Man este filmul cu care Damien Chazelle a ales să revină după succesul La La Land, fiind povestea care a dus la zborul lui Apollo 11 și primul pas pe lună făcut de astronautul Neil Armstrong. Rolul principal i-a revenit lui Ryan Gosling, cel care a colaborat cu Chazelle și la La La Land. Efectele speciale pentru First Man au fost realizate de DNEG și au adus și un premiu Oscar la aceasta categorie.

Filmul a folosit o combinație de efecte speciale realizate pe computer, miniaturi și tehnici old-shool updatate pentru secolul 21, dar și imagini de arhivă ale NASA văzute pentru prima dată, pentru a aduce pe ecrane povestea lui Neil Armstrong într-un stil documentar, așa cum își dorea regizorul Damien Chazelle. Dar pentru că o imagine spune cât o mie de cuvinte, mai bine vă las cu video-urile de mai jos pentru a vedea exact cum au fost realizate efectele speciale pentru First Man. Enjoy!

Spread the love

One thought on “Efectele speciale din First Man”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 25 februarie - 3 martie 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 25 februarie - 3 martie 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim