Cum a fost incendiat Machine Gun Kelly pentru Project Power

Project Power

Cum a fost creată scena în care personajul lui Machine Gun Kelly este incendiat în producția Netflix Project Power

Cel mai urmărit film pe Netflix în weekendul trecut a fost Project Power, un film despre o pastilă care le dă oamenilor superputeri pentru 5 minute și cu o distribuție în care îi găsim pe Jamie Foxx, Joseph-Gordon Levitt și Dominique Fishback. Și bineînțeles că având un film cu superputeri, avem și efecte speciale interesante. Cei de la Netflix au lansat un video în care putem vedea cum a fost incendiat Machine Gun Kelly pentru film. Dacă nu ai văzut încă filmul, poți recupera în seara asta, căci nu îți pot garanta că nu vei da de câteva spoilere mai jos.

Ivan Moran, VFX Supervisor pentru Project Power din partea Framestore, ne conduce prin toți pașii pe care echipa i-a urmat pentru a ajunge la rezultatul final în această scenă. După cum putem vedea, a fost nevoie de multă muncă de pregătire pentru realizarea acestei scene, care a necesitat un mix de efecte practice și CGI. Interesant este faptul că au folosit în premieră un costum de lumini LED, plasat pe corpul lui Machine Gun Kelly, sub textura de piele arsă, pentru a dobândi efectul dorit de iluminare a personajului dinspre flacările de la suprafața pielii spre exterior.

Întregul video care explică cum a fost făcut Machine Gun Kelly să pară că e în flacări și felul în care a fost realizată scena din cadă dintre personajele lui Machine Gun Kelly și Jamie Foxx, poate fi văzut mai jos. Iar Project Power poate fi văzut acum pe Netflix. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim