Cele mai importante trailere și anunțuri de la DC Fandome

DC Fandome

DC Fandome ne-a adus trailere pentru The Batman, Wonder Woman și Zack Snyder’s Justice League, dar și imagini exclusive pentru The Suicide Squad și prima imagine cu Dwayne Johnson în costumul lui Black Adam

Warner Bros. și DC Comics au ținut ieri prima ediție a evenimentului DC Fandome, o convenție virtuală, un fel de Comic-Con cu trailere și anunțuri despre proprietățile aflate în protofoliul lor comun. De la teaserul The Batman și trailerul pentru Zack Snyder’s Justice League, până la imagini exclusive din The Suicide Squad și trailere pentru noile jocuri Gotham Knights și Suicide Squad: Kill the Justice League, mai jos am enumerat cele mai importante anunțuri și trailere de la DC Fandome.

The Batman Teaser Trailer

Regizorul Matt Reeves și starul Robert Pattinson au adus cu ei la DC Fandome primul teaser pentru The Batman, iar imaginile arată foarte bine, deși a fost filmat doar aproximativ 30-35% din film până la întreruperea filmărilor cauzată de pandemia de coronavirus. Și totuși, trailerul ne arată un Gotham împânzit cu crime, un Batman care își ia în serios rolul de detectiv pentru a prinde un criminal, ni-i arată pe Comisarul Gordon (Jeffrey Wright) și pe Catwoman (Zoe Kravitz) și mult mai multe de atât. Vedem și un Robert Pattinson care pare la locul lui în rolul lui Bruce Wayne/Batman. Și toate astea cu imagini din doar 30% din film. Doar eu am devenit și mai curios să văd produsul final?

Zack Snyder’s Justice League Trailer

Știm cu toții petițiile care au umblat online, o dată cu apariția Justice League din 2017, pentru a primi și varianta lui Zack Snyder a filmului, despre care au circulat multe zvonuri si care părea o versiune mult mai coerentă a filmului decât varianta finală a lui Joss Whedon. Zack Snyder a trebuit să renunțe la rolul de regizor al filmului după moartea fiicei sale, pentru a se dedica familiei. Acum însă, fanii vor primi de la HBO Max varianta filmului pe care o așteptau. Iar acum am primit și un trailer care conține destule imagini neincluse în varianta originală a filmului, îndeajuns cât să ne facă să așteptăm cu sufletul la gură lansarea filmului.

Wonder Woman 1984 Trailer

Am primit într-un final și trailerul principal pentru Wonder Woman 1984, trailer în care avem în sfârșit ocazia să o vedem pe Cheetah, villain-ul filmului, în acțiune. Deși am mai văzut-o pe Kristen Wiig în rolul Barbara și în teaser trailerul lansat anterior, acum este prima dată când o vedem transformată în Cheetah.

Imagini exclusive din The Suicide Squad

Chiar dacă nu avem încă un trailer în adevăratul sens al cuvântului pentru The Suicide Squad, am primit 2 minute de imagini exclusive pentru filmul lui James Gunn. Și din imagini vedem că James Gunn și-a adus stilul vizual care a făcut din Gardienii Galaxiei succesul la care nu se astepta nimeni în grădina Warner Bros./DC Comics. Iar faptul că James spune, și nu o dată, că acesta este cel mai mare film pe care l-a făcut ne face să așteptăm cu sufletul la gură anul următor pentru a vedea versiunea lui din The Suicide Squad.

Teaser oficial Black Adam

Dwayne Johnson, împreună cu Jim Lee de la DC Comics și cu artistul BossLogic, au realizat un concept teaser pentru Black Adam. După atâția ani de zvonuri și amânări, avem în sfârșit primele detalii pentru film și prima imagine cu The Rock în costumul lui Black Adam. Un rol care l-a atras, după cum declara Dwayne, pentru că este vorba despre un anti-erou. Și se pare că anumiți membrii ai Justice Society of America – Hawkman, Doctor Fate, Cyclone și Atom Smasher – își vor face apariția în Black Adam.

Imagini concept The Flash cu Ezra Miller

Concept costum nou The Flash
Concept Batman si Flash in The Flash

Chiar dacă încă nu există un teaser pentru The Flash, echipa filmului a avut o prezentare scurtă în care am primit o imagine concept pentru noul costum al lui The Flash, care va fi construit chiar de Batman. Plus că ni s-a confirmat direct de echipă zvonul conform căruia filmul se va baza pe celebra poveste Flashpoint din seria de comics.

Trailer The Flash sezonul 7

Nici serialele din Arrowverse nu au fost uitate, astfel că am primit un trailer pentru sezonul 7 din The Flash. Sezonul 6 a fost oprit în miijlocul acțiunii din cauza pandemiei, astfel că sezonul 7 va relua povestea din sezonul trecut înainte de a introduce noul villain, Godspeed.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim