Primul trailer pentru sezonul 2 al serialului True Detective

După succesul imens al primului sezon True Detective informaţiile despre sezonul doi ne-au fost date parcă cu pipeta de către producători. După ce pe afişul primului sezon au stat starurile de cinema Matthew McConaughey (care tocmai luase Oscarul pentru Dallas Buyers Club în timpul difuzării primului sezon) şi Woody Harrelson, era clar că producătorii au fost nevoit să aducă şi în acest sezon staruri care să nu dezamăgească reţeta primului sezon.

Sezonul doi al serialului True Detective va avea de înfruntat aşteptări enorme, după ce primul sezon a luat toată lumea prin surprindere, atât publicul cât şi criticii. Multă lume, la auzul unor nume din distribuţie, s-a întrebat ce caută actori ca Vince Vaughn sau Taylor Kitsch în distribuţia unui serial dramatic de calibrul lui True Detective. Dar au mai fost surprise de acest ge şi la case mai mari şi vă amintesc de scandalul de la distribuirea lui heath Ledger în rolul The Joker în The Dark Knight. Aşa că mai bine aşteptăm să vedem ce vor aduce noii actori către True Detective, mai ales că avem nume destul de mari: Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch şi Rachel McAdams.

 Acum avem noi detalii: avem un sinopsis oficial (pe care îl puteţi citi puţin mai jos) şi un prim teaser trailer care ne facem să aşteptăm cu nerăbdare apariţia sezonului doi. Şi mai avem o veste bună: dupăcum vedem în teaser, nu mai avem mult ed aşteptat, căci premiera sezonului 2 va avea loc pe 21 iunie pe HBO în Statele Unite.

O crimă bizară reuneşte trei ofiţeri ai legii şi un criminal de carieră, în timp ce fiecare dintre ei trebuie să umble cu grijă printr-un labirint de conspiraţii şi trădări, totul în frumoasa California. Colin Farrell îl interpretează pe Ray Velcoro, un detectiv compromise din orăşelul industrial Vinci, LA County. Vince Vaughn e Frank Seymon, un criminal şi un antrepenor care este aproape de pierderea muncii de o viaţă, în timp ce soţia sa (Kelly Reilly) trebuie să facă faţă deciziilor lui. Rachel McAdams o interpretează pe Ani Bezzerides, detectiv la departamentul Serifului din Ventura County, care e mai mereu împotriva sistemului, iar Taylor Kitsch îl interpretează pe Paul Woodrugh, un veteran de război şi un poliţist al California Highway Patrol care descoperă o crima de la care va porni o investigaţie ce va implica trei departamente diferite ale legii, trei criminali şi miliarde de dolari

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim