VIDEO: Teaser pentru Marvel’s Doctor Strange

După o aşteptare îndelungată, în sfârşit cei de la Marvel ne aduc primul teaser pentru Doctor Strange, unul din cele mai aşteptate filme cu supereroi din acest an. Rolul principal al chirurgului transformat în vrăjitor este interpretat de Benedict Cumberbatch, în timp ce regizorul filmului este Scott Derrickson. Fanii filmelor cu supereroi erau extrem de curioşi despre look-ul acestui film, având în vedere că este primul film al celor de la Marvel care intră într-o zonă a misticului.

După cum spuneam, Doctor Strange aduce un aer nou în Universul Cinematic al celor de la Marvel, un univers în care găsim filme pentru toate gusturile, de la Thor  şi Iron Man până la aventurile spaţiale din Gardienii Galaxiei. Doctor Strange va ajunge pe marile ecrane la începutul lunii noiembrie şi ii mai are în distribuţie pe Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benedict Wong, Rachel McAdams, Scott Adkins, Amy Landecker şi Mads Mikkelsen.

Doctor Strange

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim