Noi trailere au debutat în cadrul MTV Movie Awards

Aseară a avut loc în studiourile Warner Bros. MTV Movie Awards, prezentat de Dwayne Johnson şi Kevin Hart, iar ca în fiecare an şi de data asta am avut parte de debutul unor trailere pentru câteva din blockbusterele care vor ajunge în următoarele luni pe marile ecrane din toată lumea. Anul acesta am avut parte de două trailere noi pentru cele mai aşteptate filme cu supereroi ale anului, Captain America: Civil War şi Suicide Squad, dar şi un prim teaser trailer pentru Fantastic Beasts and Where to Find Them, filmul care reprezintă revenirea după 5 ani la universul Harry Potter creat de J.K. Rowling.

Dar mai bine vă las să vedeţi mai jos toate trailere care au debutat la MTV Movie Awards:

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Am ajuns la momentul în care avem primele imagini din mult-aşteptatul spin-off al seriei Harry Potter, film care vine cu noi personaje (Newt Scamander, interpretat de Eddie Redmayne), o nouă locaţie (acţiunea filmului are loc peste ocean, în America) dar şi o nouă mitologie. Iar imaginile cu New York-ul anilor ’20 sunt spectaculoase. Se pare că cei de la WArner Bros. vor să expandeze şi universul Harry Potter în stilul filmelor Batman v Superman: Dawn of Justice şi Suicide Squad. Fantastic Beasts and Where to Find Them  va ieşi pe marile ecarne la mijlocul lunii noiembrie.

Suicide Squad

Tot la MTV Movie Awards a debutat al treilea trailer pentru Suicide Squad, care pare exact opusul lui Batman v Superman: Dawn of Justice. Oricum, trailere pentru Suicide Squad rată incredibil, beneficiază de o coloană sonoră rock incredibilă, de la Bohemian Rapsody a celor de la Queen în trailerul precedent la Ballroon Blitz al celor de la Sweet în trailerul de mai jos. Scenele de acţiune arată incredibil şi parcă mult mai cu picioarele pe pâmănt decât ce am văzut în recentul Batman v Superman, dar şi mai mult umor. Avem parte de mai multe imagini cu Joker, mai multe imagini cu Harley Quinn (Margot Robbie e demenţială în acest rol), îl vedem şi pe Batman ceva mai mult decât până acum. Suicide Squad va ajunge pe marile ecrane la mijlocul lunii august.

Captain America: Civil War

Nu doar cei de la Warner Bros au decis să îşi promoveze unul din filmele cu supereroi de anul acesta, ci şi Marvel a decis să menţină interesul ridicat cu câteva imagini noi din Captain America: Civil War. Filmul va debuta pe marile ecrane în mai puţin de o lună, iar primele recenzii ce au apărut de câteva zile sunt extrem de favorabile. Tocmai de asta probabil cei de la Marvel au decis să menţină interesul pentru film adresându-se publicului tânăr al celor de la MTV cu imaginile pe care le vedeţi şi voi mai jos. În imaginile de mai jos îi vedem pe Steve Rogers şi doi dintre noii membrii Avengers, Scarlett Witch şi The Falcon, luând cu asalt o facilitate. Aceste imagini ne prezintă o scenă de film de acţiune care ne aminteşte de feelingul pe care îl avea şi Captain America: The Winter Soldier.

Captain America: Civil War va debuta pe marile ecrane în prima săptămână a lunii mai.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim