Nou trailer pentru “The Hunger Games: Mockingjay part 1”

Iată că am ajuns în sfârşit la momentul pe care multă lume îl aştepta: trailer-ul oficial pentru al treilea film din seria The Hunger Games. După teaser-ul lansat la Comic-Con, iată că debutează primul trailer adevărat al filmului, care ne aduce mai multe imagini din aceasta parte a seriei.

O avem din nou pe Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss Everdeen, care de data asta nu va lupta în jocurile pe care am ajuns să le cunoaştem din primele două părţi, ci va conduce rebelii care vor lupta împotriva sistemului corupt. Acest film este o adaptare a primei jumătăţi al celui de-al treilea volum din seria de cărţi cu acelaşi nume a scriitoarei Suzanne Collins. În alte roluri îi mai găsim pe Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Julianne Moore şi regretatul Philip Seymour Hoffman. Filmul va avea premiera pe ecranele de la noi pe 21 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film România.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim