Un nou serial inspirat din “Familia Bundy”?

La peste 15 ani de când celebrul serial Married with children şi-a încetat producţia, există zvonuri că cei de la Sony Television ar ochi un serial bazat pe viaţa fiului ratat al familiei, Bud Bundy. Din informaţiile celor de la E! Online, încă nu există o înţelegere bătută în cuie, însă cei de la Sony caută să găsească un loc pentru proiectul lor.

Nu se ştie încă cine va mai reveni dintre actorii serialului original, având în vedere că Ed O’Neil joacă în serialul de success Modern Family, iar Katey Segal apare în serialul Sons of Anarchy al cărui ultim sezon tocmai se difuzează. Christina Applegate declara la începutul săptămânii că ceva se poate întâmpla în legătură cu serialul şi cu colegul David Faustino, chiar dacă nu ştie încă exact ce sau sub ce formă.

Married with Children este un sitcom american produs de televiziunea FOX. S-a întins pe 11 sezoane, între anii 1987 și 1997, având 262 de episoade. Rolurile principale au fost jucate de Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, David Garrison (1987-1990), Amanda Bearse și Ted McGinley (1991 – 1997).

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim