“Blessing in Disguise”, o comedie romantică de 10 minute

Ce faci când îţi întâlneşti jumătatea chiar după ce afli că ai o boală venerică incurabilă?

Deşi în ultima vreme comediile romantice reuşite sunt tot mai rare, cu atât mai mult cele de scurt-metraj, iată că avem azi un asemenea film pentru voi, care aduce un suflu nou genului. În Blessing in Disguise o avem pe Katie, care după ce tocmai a aflat că suferă de o boală venerică incurabilă, îşi întâlneşte bărbatul viselor. Da, filmul este o comedie romantică, un film despre toleranţă, despre acceptarea celor din jur fără să îi judecăm. Şi pe deasupra este şi extrem de amuzant.

Filmul este regizat de Eric Kissack, al cărui scurt-metraj The Gunfighter îl puteţi găsi de asemenea pe site, un editor cunoscut la Hollywood, care a lucrat din această postură la filme cunoscute, cum ar fi Bruno sau Dictatorul cu Sacha Baron Cohen sau comedia care va apărea pe ecrane în această toamnă Horrible Bosses 2. Şi experienţa sa se vede în poziţionarea camerei, în montaj, cadrele cu reacţiile vin la momentul ideal, lungimea conversaţiilor e perfectă. De asemenea filmul beneficiază de interpretări foarte buna, mai ales din partea actriţei din rolul principal, Ingrid Haas.

Cel mai important, Blessing in Disguise  este un film romantic şi este extrem de amuzant. Ar putea lua exemplu şi cei care tot încearcă să ne aduă comedii romantice pe marele ecran şi ne chinuie mereu cu aceleaşi şi aceleaşi clişee.

Vizionare plăcută!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim