Matt Damon revine în rolul lui Jason Bourne

UPDATE: Întrebat de cei de la E! Online dacă va filma un nou film din seria Bourne aşa cum se zvoneşte, Matt Damon a răspuns că anul viitor va filma pentru următorul Bourne, film care va fi lansat cândva în 2016.

“Paul Greengrass va mai face un film din serie şi asta e tot ce am spus: Aşteptam doar ca el să spună Da”

ŞTIREA INIŢIALĂ: Se pare că Matt Damon şi regizorul Paul Greengrass s-au răzgândit în privinţa implicării într-un nou film cu Jason Bourne în prim plan, iar cei de la Universal fac primii paşi pentru a reînvia una din cele mai de succes serii de filme de acţiune. Matt Damon declara într-un interviu acordat celor de la CNBC în această primăvară că ar reveni în rolul spionului cu condiţia ca şi regizorul Paul Greengrass să revină ca regizor, şi iată că între timp şi regizorul şi-a exprimat disponibilitatea de a reveni.

De-a lungul anilor, atât Damon cât şi regizorul Paul Greengrass au declarant că nu mai intenţionează să se întoarcă în seria de filme inspirată de romanele lui Robert Ludlum, însă surse de la Hollywood ale celor de la Variety spun că cei doi sunt în discuţii pentru a reveni. Interesant este de văzut ce se va întâmpla cu filmul bazat pe universal Bourne care este în pregătire, cu Jeremy Renner care îşi va relua rolul lui Aaron Cross din filmul The Bourne Legacy şi cu Justin Lin în scaunul regizoral. Probabil faptul că primele trei filme din serie au avut încasări totale de peste 1 miliard $ îi va convinge pe cei de la Universal să revină cu un film centrat pe Jason Bourne. Matt Damon începe filmările pentru The Martian, iar Paul Greengrass a regizat ultima data Captain Phillips.

reg_1024.bourne.cm.8812_copy

 

Ce credeţi, e bine că revine Matt Damon în serie sau aţi prefera să vedeţi filmul cu Jeremy Renner în rolul principal?

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim