Trailer pentru Joker cu Joaquin Phoenix

După o așteptare lungă, avem în sfârșit primul trailer pentru Joker cu Joaquin Phoenix

În sfârșit am primit trailerul pentru Joker, filmul lui Todd Phillips care îl pune pe Joaquin Phoenix în rolul celui mai mare antagonist al Cavalerului Negru. Însă e clar că acest film nu e un film standard marca DC Comics, așa că s-ar putea să nu prindă la fanii hardcore ai genului. Încă de când a fost anunțat filmul, părerile asupra lui au fost împărțite. O parte a fanilor speră și cred că acesta va fi un film genial, în timp ce o parte deloc mică a fanilor cred că filmul va fi o mare greșeală a celor de la Warner Bros.

Ce e sigur e că Joker nu va fi un film obișnuit marca DC Comics, fiind separat din orice cronologie oficială. În schimb, filmul va fi studiu asupra unei persoane cu probleme mentale care va deveni în final Joker. Avem o distribuție de excepție condusă de Joaquin Phoenix, căruia i se alătură Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Marc Maron și Shea Whigham. Joker, în regia lui Todd Phillips, va ajunge pe marile ecrane la începutul lunii octombrie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim