Un nou trailer exploziv pentru “Avengers: Age of Ultron”

UPDATE2: Cei de la Marvel au dezvăluit un nou trailer pentru Avengers: Age of Ultron şi ne arată partea mai întunecată a filmului şi un Ultron pus pe vreat haos. Acesta promite că îi va înfrânge pe eroi din interior, iar asta se vede în confruntările tot mai încrâncenate din interiorul echipei. Iată mai jos cel mai nou trailer al filmului care va fi lansat pe 1 mai.

UPDATE: După cum ştiţi deja, cei de la Marvel au plănuit initial să lanseze primul trailer pentru Avengers: Age of Ultron în timpul episodului de aseară al serialului lor Agents of S.H.I.E.L.D., însă planurile le-au fost date peste cap de o copie pirat care a ajuns online la începutul săptămânii trecute. Astfel, pentru că le-a fost forţată mâna, nu au avut ce face şi au lansat trailerul cu o săptămână mai devreme, iar pentru seara de 28 octombrie au promis lansarea unei noi scene din film.

Mai jos avem pentru voi imaginile care s-au văzut în timpul celui mai recent episod Agents of S.H.I.E.L.D., care sunt împărţite în două: în prima parte vedem imaginile noi iar apoi continuă cu imagini din trailerul pe care l-am văzut deja săptămâna trecută. Scena nouă este scena care a fost văzută în vară la San Diego Comic Con în care The Avengers stau la o bere la noul “cuib” al lui Tony Stark şi toţi încearcă să ridice ciocanul lui Thor, fără success. (Captain America e singurul care parcă l-a mişcat puţin din loc). “Nu sunteţi demni” le spune Thor acestora, moment în care apare Ultron.

Priviţi imaginile mai jos:

ŞTIREA INIŢIALĂ: Deşi ieri apărea ştirea cum că primul teaser-trailer pentru Avengers: Age of Ultron va avea premiera oficială săptămâna viitoare, în timpul noului episod din Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., azi-noapte acesta a apărut online.

Se pare că initial a apărut o copie piratată a trailerului şi pentru a minimiza efectele, cei de la Marvel au decis să lanseze online varianta oficială şi HD a trailerului. Reacţia celor de la Marvel pe twitter după apariţia copiei piratate a trailerului este priceless:

Teaser-trailer-ul, primul care e disponibil pentru toată lumea, cu o lungime de puţin peste 2 minute, conţine un mix de imagini văzute anterior la Comic-Con cu altele complet noi, iar acum pot începe analizele şi supoziţiile cu privire la ce se va întâmpla în film. Imaginile ne spun destule lucruri, dar în acelaşi timp ne nasc şi noi întrebări cu privire la ce am văzut. Nu vom analiza foarte mult imaginile, vă lăsăm pe voi să vă faceţi singuri impresiile despre trailer, pe care îl aveţi mai jos:

Sursa foto: Moviepilot.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim