Trailer pentru 5 Minute al lui Dan Chisu

5 minute

În sfârșit avem trailer pentru 5 minute, cel mai recent film al lui Dan Chisu, care va avea premiera azi la Festivalul de Film de la Varșovia

Drama 5 minute (5 Minutes Too Late), cel mai nou film regizat de Dan Chișu, va avea astăzi premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia, în competiția oficială. Tot astăzi a apărut și trailerul oficial al filmului, bazat pe fapte reale, care sigur va stârni controverse o dată cu lansarea oficială în țară.

Într-un cinematograf din București rulează un film controversat, despre un cuplu format din două femei. La scurt timp după începerea filmului, câțiva spectatori s-au ridicat și s-au opus vehement comunității LGBT prezente în sală. Presa a acuzat Jandarmeria că nu a intervenit pentru a pune capăt conflictului, în urma căruia un tânăr este rănit și ajunge la spital. Filmul se concentrează pe povestea lui Nicu Holban (Mihai Calin), cel care a condus echipa de jandarmi,, în acțiunea de la cinematograf, printr-o investigație făcută de Liliana Calomfir (Diana Cavaliotti), o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei neobișnuit de îndrăznețe.

Lungmetrajul 5 Minute va putea fi văzut pentru pentru prima dată la noi în țară pe 25 octombrie, ora 20:00, în cadrul evenimentului Les Films de Cannes à Bucarest. Apoi filmul va debuta oficial în cinematografele din România în 27 martie 2020, fiind distribuit de Domestic Film.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim