Regizorul Todd Phillips explică scena de început din Joker

scena de început din Joker

Regizorul Todd Philips explică felul în care a fost gandită și filmată scena cu care începe filmul Joker

Regizorul Todd Philips ne duce într-o călătorie prin scena de început din Joker și ne explică felul în care a fost gândită și filmată scena, dar ne și motivează fiecare alegere făcută pentru această scenă în care facem cunoștință cu Arthur Fleck, personajul interpretat de Joaquin Phoenix. Totul într-un video marca Vanity Fair.

Aflăm de la regizor de ce a crezut necesar să creeze o trensiune dinamică și un sentiment de apăsare de-a lungul întregului film și cum orice decizie pe care a luat-o în timpul procesului creativ și în timpul producției a fost pentru accentuarea tensiunii. Totul, de la deciziile privind costumele, locațiile, până la alegerile de machiaj și iluminare au fost luate pentru a crea o lume cu adevărat înfricoșătoare. Dar mai bine îl las pe regizorul Todd Philips să explice deciziile pe care le-a luat privind scena de început din Joker. Enjoy!

P.S. Joker e în cinematografe acum.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim