Ultimele zile de înscrieri pentru Transilvania Talent Lab

Înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a Transilvania Talent Lab (TTL) au ajuns aproape de final. Cei interesaţi se mai pot înscrie online, pe www.tiff.ro, până în data de 15 mai.

Transilvania Talent Lab este organizat de Asociaţia Culturală Control N şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) şi se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 2 – 6 iunie, în cadrul TIFF.

TTL se adresează atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, şi este primul program de training din România dedicat în egală măsură atât realizatorilor de film, cât şi celor interesaţi de zona de organizare de eveniment şi management cultural, artiştilor vizuali şi creatorilor de conţinut online şi cross-media.

Timp de 5 zile, 18 oameni pasionaţi de film şi new media vor parcurge toate etapele realizării unui film şi unui eveniment cultural în sfera cinematografică. Ei vor participa la proiecţii speciale din cadrul TIFF, seminarii şi masterclass-uri despre regie, scenariu, imagine, sunet, montaj, producţie, crowdfunding, marketing, distribuţie sau strategii de festival şi vor avea şansa de a discuta proiectele lor concrete cu specialişti renumiţi din industria filmului, români şi străini, prezenţi la TIFF.

Transilvania Talent Lab este structurat în 3 module de lucru, adresate tuturor participanţilor, indiferent de domeniul din care provin: modul 1 – Dezvoltare (dezvoltarea unui proiect cinematografic), modul 2 – Producţie (producerea unui proiect cinematografic) şi modul 3 – Marketing, Distribuţie şi Management Cultural.

Participanţii Transilvania Talent Lab trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Toţi cei selectaţi vor beneficia de acreditare, care le va garanta accesul la toate proiecţiile şi evenimentele marca TIFF 2013.

Înscrierile se derulează până în data de 15 mai 2013. Cei interesaţi să participe la cea de-a doua ediţie TTL trebuie să se înscrie online pe www.tiff.ro, urmând paşii aplicaţiei electronice: http://tiff.ro/content/inscriere-online.

Taxa de participare la Transilvania Talent Lab este de 100 de euro, sumă care acoperă cheltuielile de cazare şi masă la Cluj pe perioada programului, accesul la toate proiecţiile şi evenimentele TIFF, şi include training-ul specializat acordat participanţilor. Pentru participanţii care locuiesc în Cluj-Napoca, taxa este de 75 de euro. Cei 18 participanţi vor fi selecţionaţi pe baza aplicaţiei, iar cea mai bună dintre ele va fi câştigătoarea Bursei Transilvania Talent Lab.

Sursa: http://tiff.ro/tiff-ttl/stiri/inscrieri-transilvania-talent-lab

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim