Cum s-a construit un New York digital pentru The Avengers

Deşi o parte destul de mare din The Avengers are loc în New York, foarte puţine cadre au fost efectiv trase în oraş. Practic s-a recreat digital o parte destul de însemnată din Manhattan, folosind variate tehnici. Majoritatea scenelor au fost filmate în studiouri în New Mexico şi pe străzile din Cleveland.

Pentru a nu dezamăgi aşteptările fanilor, cei de la Marvel  au bătut palma cu ILM (Industrial Light & Magic), compania fondată de George Lucas în 1975, pentru alucra la partea de efecte speciale pentru The Avengers. Iar atenţia pe care aceştia au acordat-o detaliilor, proiectând birouri în interiorul clădirilor şi ducând gradul de realism la un cu totul alt nivel, se pare că le-a răsplătit încrederea.

Mai jos găsim un video în care cei de la ILM explică cum au recreat digital cu atâta acurateţe un New York în plinăbătălie, plus bonus alte câteva detalii despre munca la efectele special ale filmului:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim