The Crown și Mank, cele mai multe nominalizări la Golden Globes 2021

Golden Globes 2021

Netflix domină nominalizările la Golden Globes 2021 cu cele mai multe nominalizări primite pentru Mank și The Crown

Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat astăzi prin intermediul actrițelor Sarah Jessica Parker și Taraji P. Henson nominalizările la Golden Globes 2021. Anul acesta anunțul vine cu o oarecare întârziere, cauzată cum probabil vă așteptați de situația de la nivel mondial. De obicei, ceremonia de decernare a premiilor Globul de Aur are loc în prima duminică a anului calendaristic, în timp ce nominalizările sunt anunțate la începutul lunii decembrie.

Anul acesta ceremonia va avea loc în 28 februarie și le va avea ca gazde pentru a patra oară pe Tina Fey și Amy Poehler. Tot în premieră, cele două prezentatoare nu se vor afla pe aceeași scenă, Tina Fey prezentând live din Rainbow Room din New York în timp ce Amy Poehler va fi pe scena de la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Nominalizații vor intra live din diferite locații din jurul lumii.

Netflix domină nominalizările pentru Golden Globes 2021 cu cele mai multe nominalizări primite atât pe frontul lungmetrajelor cât și pe frontul serialelor, cu câte 6 nominalizări pentru sezonul 4 din The Crown și pentru Mank al lui David Fincher și cu 5 nominalizări pentru The Trial of the Chicago 7.

La capitolul lungmetraje dramă, cele 5 filme nominalizate sunt The Father, Mank, Nomadland, Promising Young Woman și The Trial of the Chicago 7. La capitolul comedie-musical, filmele nominalizate sunt Borat Subsequent Moviefilm, Hamilton, Palm Springs, Music și The Prom.

Pentru categoriile de top pentru seriale TV, la categoria cel mai bun serial dramă nominalizații sunt The Crown, Lovecraft Country, The Mandalorian, Ozark și Ratched. La categoria cel mai bun serial comedie-musical, nominalizații sunt Emily in Paris, The Flight Attendant, The Great, Schitt’s Creek și Ted Lasso. De notat este nominalizarea lui The Mandalorian la capitolul cel mai bun serial dramă, după nominalizarea de la premiile Emmy 2020.

Puteți vedea întreaga listă de nominalizări la Golden Globes 2021 AICI, pe site-ul oficial al galei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim