Straight Outta Compton îl adaugă pe Tupac pe lista personajelor

Deşi nu mai avem mult până la lansarea filmului Straight Outta Compton  despre poate cel mai cunoscut grup din gangsta rapul american, încă primim veşti despre noi roluri si actori care apar în film. De data aceasta vine o veste excelentă pentru fanii lui Tupac: după nenumăratele zvonuri despre un film inspirat din viaţa rapperului, acesta va fi portretizat întâi în Straight Outta Compton.

Marţi, în ziua în care Tupac ar fi împlinit 44 de ani, Ice Cube a postat pe Instagram o imagine din vremurile vechi în acre apare alături de Tupac şi sub care scrie că în acea zi se filmează “scena cu Tupac”. Din păcate asta a fost singura menţiune a lui Ice Cube despre această scenă, ne specificând cine îl va interpret ape regretatul rapper. Din fericire, purtătorul de cuvânt al celor de la Universal a declarat celor de la Entertaiment Weekly că într-adevăr Tupac va apărea în film şi că va fi interpretat de actorul Marcc Rose, care la o primă privire seamănă foarte bine din punct de vedere fizic cu rapperul. Acesta se adaugă celor 5 menmbrii ai grupului, lui Snoop Dogg, Warren G sau Suge Knight care apar deja pe lista personajelor din film.

ATL 🍑

A photo posted by Marcc Rose🌹 (@marccrose) on

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim