Scrisoarea lui George R R Martin, autorul “Game of Thrones”, către un tânăr fan

Scriitorul celebrei serii de cărţi fantasy a scris un răspuns emoţionant unui fan de 13 ani care vrea să se implice în salvarea lupilor şi a donat 10000 $ în numele tânărului.

În ultimul timp, George R R Martin, autorul seriei de cărţi Game of Thrones, şi-a dedicat timpul liber conservării vieţii lupilor. Chiar s-a oferit să transforme pe cei care donează 20000$ în personaje în următoarele cărţi şi volume şi chiar să le asigure acestor personaje o moarte violentă şi sângeroasă.

Jack Bailey, un fan de 13 ani din Marea Britanie, nu îşi poate permite să doneze o sumă într-atât de mare încât să aibă un personaj scris după el în celebra serie de cărţi, însă faptul că este un mare fan Game of Thrones şi al lupilor l-a ajutat să primească un răspuns suprinzător de la autorul celebrie serii de cărţi.

Jacks_Letter_html

Adolescentul a scris că lupii sunt animalele sale preferate şi că este un mare fan al serialului Game of Thrones, chiar dacă nu are voie să se uite la anumite părţi. Pe lângă scrisoare a trimis şi un cec de 153 de lire (aproximativ 260 $) şi l-a rugat pe scriitor să îl introduce într-una din următoarele sale cărţi ca şi personaj. “O moarte violentă şi sângeroasă (în carte) e tot ce vă cer”.

Martin a răspuns printr-o scrisoare în care îi mulţumea pentru donaţia de 153 de lire. Totuşi, nu i-a putut oferi şi personajul mult-visat în carte, căci au fost deja donatori cu câte 20000$ donaţi şi totuşi, nici măcar el nu poate ucide atâtea personaje (deşi dacă ne uităm în anumite episoade ale serialului, am putea crede diferit). Ceea ce a putut face scriitorul a fost, pe lângă scrisoarea trimisă ca răspuns, să doneze 10000$ în numele adolescentului unei organizaţii din Marea Britanie care se ocupă cu salvarea lupilor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim