Noi detalii şi primele imagini din sezonul 3 din Arrow

UPDATE: La Comic-Con vineri au fost dezvăluite primele imagini din sezonul 3 din Arrow, despre care sinopsisul spune că după victoria din sezonul 2, Arrow a devenit un erou al locuitorilor din Starling City. Rata criminalităţii a scăzut, lumea se simte mai în siguranţă, iar asta îl face pe Oliver să se gândească şi la viaţa private, invitând-o pe Felity la o întâlnire. Dar cum îşi ia ochii de pe oras, cum apare un nou erou negativ în oraş, făcându-l pe Oliver să înţeleagă că atâta timp cât Straling City va avea nevoie de Arrow, el nu poate fi Oliver Queen.

Dar asta nu e tot. Sâmbătă, la o zi după participarea lor la Comic-Con, cei de la Arrow au dezvălut şi principalul erou negativ al sezonului 3, unul din principalii eroi negativi ai universului DC Comics, Ra’s Al Ghul. Pentru cei care urmăriţi serialul, sigur ştiţi că apariţia lui Ra’s e pregătită de ceva vreme, având în vedere că i-am tot auzit numele menţionat pe parcursul sezonului 2. Dar se pare că versiunea din Arrow al lui Ra’s Al Ghul va fi destul de diferită de cea văzută în filmele lui Nolan (unde a fost interpretat de Liam Neeson). Momentan se fac căutări pentru actorul care îl va interpreta pe Al Ghul.

Există deja o istorie a lui Ra’s în Arrow, chiar dacă nu şi-a făcut apariţia în persoană. Pe lângă faptul că am aflat în primul sezon că Malcolm Merlyn a fost antrenat de Al Ghul, în sezonul doi am văzut-o pe fiica sa Nyssa Al Ghul, cea cu care de fapt îl vom vedea pe Ra’s Al Ghul pentru prima data în sezonul viitor. Mai jos vedem imagini din sezonul trei, plus teaser-ul pentru apariţia lui Ra’s Al Ghul.

ŞTIREA INIŢIALĂ: În pregătirea participării la Comic-Con, producătorii lui Arrow au stat la o discuţie cu cei de la The Hollywood Reporter despre viitorul serialului şi al personajelor sale în viitorul sezon.

“Dacă primul sezon a fost despre Oliver care trece de la răzbunare la statutul de justiţiar, iar al doilea sezon despre trecerea de la justiţiar la erou, al treilea sezon va fi despre identitate”, a declarat Marc Guggenheim, producător executiv.

Guggenheim, împreună cu Andrew Kreisebrg, tot producător executiv, dezvăluie cele mai importante detalii despre sezonul 3:

La sfârşitul sezonului doi Laurel şi Thea erau într-un moment al vieţii complet diferit faţă de începutul sezonului doi. Laurel este mult mai aproape de a devein alter-ego-ul ei din reviste, în timp ce Thea s-a aliat cu tatăl ei Malcolm Merlyn. Este cea mai importantă evoluţie a celor două personaje de până acum.

Despre întâlnirea dintre Oliver şi Felicity

Pentru cei care sperau la asta, se pare că Oliver si Felicity vor merge la o întâlnire în primul episod al noului sezon. Sau cel puţin vor încerca să meargă la o întâlnire. În acest sezon Oliver se va întreba dacă poate avea o viaţă dincolo de glugă, dacă poate fi şi Oliver Queen şi The Arrow în acelaşi timp. Şi pentru prima data, Oliver nu va fi eul său încrezător la întâlnirea cu Felicity. Se pare că producătorii cred că a sosit momentul să exploreze relaţia din Oliver şi Felicity şi vom vedea în noul sezon cum va evolua.

Viitorul Theei cu Malcolm

Ce s-a întâmplat şi ce au povestit tatăl şi fiica lui în limuzină? Se pare că vom găsi răspunsul în sezonul trei, dar va trebui să avem răbdare. VA fi un flashback la un moment dat îns ezonul trei şi vom afla ce au discutat cei doi în limuzină.

Vina lui Roy

La inceputul sezonului lumea nu ştie unde se află Thea, iar Roy nu reacţionează foarte bine la dispariţia ei. Roy ştie de ce a dispărut Thea iar Oliver nu, iar acest lucru va face relaţia Oliver-Thea-Roy mult mai interesantă.

Diggle va deveni tată

Diggle a aflat informaţii noi: va deveni tată. Dar a decis să păstreze informaţia secretă pentru moment – se pare că decizia a fost a scenariştilor, pentru a nu distrage atenţia dinspre lucrurile importante în scena de pe plajă. Oricum, în primul episode al noului sezon toată lumea va şti noutatea, mai ales că acţiunea se reia la şase luni de la finalul sezonului doi. Plus că se pare că povestea cu Diggle care va fi tată nu va fi doar undeva in fundal, de exemplu în premiera sezonului trei vom vedea o vizită la ginecolog.

Oliver Queen în Flash

Stephen Amell îşi va face apariţia în primul episode din Flash şi va avea o apariţie mai relaxată decât ne-a obişnuit până acum în Arrow, mai zâmbitor şi chiar făcând glume. Şi se pare că vom avea o sporire a umorului şi în Arrow în acest sezon.

Welcome to Hong Kong

Flashback-urile din acest sezon, din Hong Kong, vcor fi diferite faţă de cele din sezoanele trecute, mai ales ca şi feeling. Ele vor găsi răspunsuri lka câteva din întrebările care au apărut în primele sezoane, mai ales care e treaba cu Oliver şi Amanda, ce ştie şi ce poate Oliver să facă, cum ar fi să piloteze un avion.

Suicide Squad revine

Episodul cu Suicide Squad din sezonul doi ne-a introdus echipa în serial şi chiar dacă a fost doar un motiv pentru a adânci relaţia dintre Diggle şi Lyla, se pare că ii vom mai vedea şi în sezonul trei, având în vedere că producătorilor le-a plăcut episodul lor şi mai ales le-a plăcut de Deadshot.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim