Dwayne Johnson şi-a găsit în sfârşit rolul potrivit din universul DC Comics

UPDATE: După multe speculaţii apărute online şi după indiciile pe care actorul le-a lansat în gura flămândă a online-ului, iată că avem şi confirmarea de pe contul oficial de Twitter al lui Dwayne Johnson:

Da, iată că până la urmă zvonurile au nimerit doar filmul. În adaptarea poveştii lui  Shazam, Dwayne Johnson îl va interpreta pe Black Adam, duşmanul luiShazam. Black Adam este un vrăjitor puternic ce vrea să controleze universul. Totuşi, având  vedere că la sfârşitul tweet-ului său Johnson a adăugat hashtag-ul #TheAntiHero, s-ar putea ca varianta sa a lui Black Adam să nu fie un personaj 100% negativ. Acum rămâne să vedem ce alte detalii vor mai ieşi la suprafaţă în perioada următoare.

ŞTIREA INIŢIALĂ: După multe zvonuri şi speculaţii, se pare că am aflat în sfârşit ce personaj din universul DC Comics va interpreta Dwayne Johnson.

Într-un interviu acordat celor de la Total Film, Johnson a dat drumul mai multor indicii cu privire la personajul pe care îl va interpreta pentru cei de la DC Comics. Umbla deja vorba că până la urmă nu îl va interpreta pe noul Green Lantern, iar în acest interviu ne este confirmat acest lucru. Johnson spune că John Stewart era un personaj pe care şi-a dorit să îl interpreteze, dar având în vedere că deja a existat o altă versiune a lui Green Lantern, cei de la Warner Bros. au decis să meargă într-o altă direcţie.

Deci, ce rol va interpreta? Johnson a spus că personajul său va avea puterea lui Superman, ceea ce nu ne spune prea multe. Însă următorul indiciu ne-a adus mai aproape de numele personajului. Johnson a spus “Just say the word. That’s all I’m gonna say”, adică “Doar spuen cuvântul. Asta-i tot ce spun.” Fanii revistelor de benzi desenate vor spune imediat că cel mai probabil rolul pe care îl va juca Johnson va fi cel al lui Shazam. Intitulat initial Captain Marvel, numele său a fost schimbat în Shazam când cei de la Marvel au ameninţat cu un process din cauza asemănării numelui. Acesta are puteri asemănătoare cu cele ale lui Superman, inclusiv putere, viteză sau rezistenţa, toate mult peste puterile oamenilor, abilitatea de a zbura sau invulnerabilitate. Indiciul cu “Just say the word” se referă la faptul că Shazam este de fapt un băiat pe numele lui Billy Baston, care de câte ori spune cuvântul magic Shazam, se transformă într-un supererou.

Se pare că cei de la Warner Bros. vor să anunţe la Comic-Con lista de filme bazate pe universul DC Comics, iar unul din aceste filme va fi Shazam, cu o lansare programată undeva în vara lui 2016. Johnson a spus în interviul său că un anunţ official va fi făcut în curând, cel mai probabil la Comic-Con, cum se aşteapta toată lumea. Unii spun ca e posibil ca rolul lui Johnson să fie cel al lui Black Adam, care practice are aceleaşi puteri ca şi Shazam, dar acesta de cele mai multe ori este un personaj negative, iar Dwayne Johnson probabil va fi interest să interpreteze un erou pozitiv.

Shazam_The_Monster_Society_of_Evil_4_1024x768

Spread the love

One thought on “Dwayne Johnson şi-a găsit în sfârşit rolul potrivit din universul DC Comics”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Inscrie-te la Newsletter!

    Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

    Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim