S-au anunţat nominalizările la premiile Emmy

Azi dimineată s-au anunţat la Los Angeles nominalizările la premiile Emmy. Carson Daly şi Mindy Kaling au anunţat nominalizaţii de la sediul Academiei din North Hollywood, iar Game of Thrones şi Fargo au lau cele mai multe nominalizări, 19 resprectiv 18. Alte seriale care au prins nominalizări importante sunt miniseria American Horror Story: Coven, iar la seriale impresionează debuntantele Orange is the new black şi True Detective. Cel din urmă a generat multe discuţii când cei de la HBO au decis să îl înscrie la categoria serial şi nu la categoria miniserie. Iar riscul celor de la HBO a dat rezultate, serialul fiind nominalizat la cel mai bun serial de dramă, în ciuda competiţiei acerbe din acest an la această categorie.

game-of-thrones-season-4-trailer-2-00Dintre reţelele TV, HBO a primit cele mai multe nominalizări, 99, True detective luând şi nominalizări pentru rolurile lui Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, Game of Thrones şi Silicon Valley luând iar premii pentru reţeaua pay-tv. Netflix şi-a dublat numărul de nominalizări faţă de anul trecut ajungând la 31, House of Cards şi Orange is the new Black, plus o nominalizare pentru rolul lui Ricky Gervais din Derek ajutând foarte mult serviciul de stream să aibă mai multe nominalizări decât AMC şi Fox.

GoodWife

La capitolul surprise neplăcute putem pune lispa dintre nominalizaţi a dramei de la CBS The Good Wife şi a marelui câştigător de la Globurile de Aur de anul ăsta la capitolul comedie Brooklyn nine-nine.

3-great-new-teasers-for-fargo-the-tv-series

Anul acesta Academia a decis să despartă categoriile de miniserii şi filme pentru televiziune, o mişcare intelgentă având în vedere concurenţa acerbă care apare şi la prima dintre categorii, cu Fargo al celor de la FX conudcând detaşat cu 18 nominalizări.

A 66-a ediţie a premiilor Emmy va avea loc în 25 august la Los Angeles şi va fi prezentată de Seth Meyers, înlocuitorul lui Jimmy Fallon la cârma show-ului Late Night de la NBC. AICI găsiţi lista completă cu nominalizările pentru premiile Emmy.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim