Scene din “Dawn of the Planet of the Apes” regizate prin Skype

După ce ieri am aflat secrete de la echipa de efecte special a filmului, azi aflăm încă ceva din bucătăria internă a realizării lui Dawn of the Planet of the Apes. Se pare că unele scene au fost realizate cu actorii aflându-se la 2000 de kilometrii unul de celălalt, în timp ce regizorul de afla la alte 10000 de kilometrii distanţă. Reeves a dezvăluit că a regizat secvenţe din film prin video-conferinţă pe Skype în timp ce Andy Serkis îl interpreta pe Caesar în studioul său din Londra, în timp ce Jason Clarke interacţiona cu maimuţa din camera sa de hotel din Roma.

Reeves ne dezvăluie cum a reuşit să reface scena finală a filmului cu doar câteva săptămâni înainte de premieră, colaborând cu Andy Serkis via Skype:

Acesta e primul film în care am regizat scene prin Skype. Iar tehnologia mo-cap (tehnologia de captare a mişcărilor) îţi permite să faci asta. Când mi-am dat seama că ultima scenă nu era sfârşitul potrivit, am mers la cei de la Weta şi am spus “Ok, tre să facem ceva diferit”. Aşa că am făcut o chestie unde Andy era în Londra la Imaginarium. Ne-am conectat pe Skype şi eu mă uitam la o plasma mare şi vorbeam şi îl dirijam prin ceea ce trebuia să se întâmple în scena finală, în timp ce coboară acele trepte. Practic am făcut-o spe Skype. Apoi am luat dubla care mi-a plăcut şi am dus-o celor de la Weta şi le-am spus “Aici e. Treceţi la treabă. Iar eu au adus-o la viaţă foarte repede, ştiţi, era o cursă contra-cronometru. Eu eram ceva de genul “Dumnezeule, e foarte târziu!” Îi întrebam dacă o pot face iar ei îmi spuneau “Credem că putem să o facem”. Deci practic ultima scenă din film chiar a fost ultima scenă din film care a fost finalizată.

Vă reamintim că filmul a intrat de azi în cinematografe, iar recenziile de până acum îl ridică în slăvi. Pentru mai multe informaţii, avem trailerul, avem trei scurt-metraje care ne arată ce s-a întâmplat în cei 10 ani care au trecut între filmul precedent şi Dawn of the Planet of the Apes, iar aici avem un articol vcare ne arată cum au fost realizate efectele speciale pentru film.

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim