S-a anunţat distribuţia pentru “The Hateful Eight” al lui Tarantino

După multe zvonuri care au circulat în ultimul an, iată că până la urmă Quenmtin Tarantino şi-a anunţat distribuţia pentru westernul The Hateful Eight, următorul său proiect care va începe filmările în ianuarie 2015 şi va fi lansat în toamna anului viitor.

După cum au anunţat cei de la The Weinstein Company, filmul pare o mică reuniune Reservoir Dogs având in vedere că îi vom avea pe Michael Madsen şi Tim Roth, cărora li se adaugă Samuel L. Jackson (se îndoia cineva de el?), Bruce Dern, Demian Bichir (The Bridge), Walter Goggins (Justified, The Shield), Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh şi ca o mutare surpriză, Channing Tatum va debuta într-un film de-al lui Tarantino.

Distribuţia anunţată este în mare parte aceeaşi care a participat la o citire a scenariului în aprilie, după scandalul referitor la ajungerea scenariului acestui film online. Singurele schimbări au intervenit când Damian Bichir l-a înlocuit pe Denis Menochet, Jennifer Jason Leigh o înlocuieşte pe Amber Tamblyn şi la apariţia surpriză în distribuţie a lui Channing Tatum. Mai jos aveţi câteva imagini de la citirea scenariului, de la Esquire:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim