VIDEO Scene din spatele camerei de la “Birdman” cu Michael Keaton

UPDATE: Filmul mai poate fi văzut pe ecranele din România şi merită, chiar şi doar pentru faptul că are 9 nominalizări la Oscar plus multe alte premii şi nominalizări la alte gale de decernare cum ar fi BAFTA sau Globurile de Aur.

Deşi mai avem puţin până să îl vedem pe marile ecrane în România, iar în State a fost lansat într-un număr limitat de cinema-uri, Birdman este deja poziţionat ca un pretendent la Oscarurile de anul viitor încă de la premiera mondială de la Veneţia.

Mai jos vedem un video postat de cei de la Variety în care ni se explică felul în care regizorul Alejandro González Iñárritu, directorul de imagine Emmanuel Lubezki şi coloristul Steve Scott au reuşit să obţină look-ul unic al filmului şi mai ales “trucul” prin care ne fac să credem că tot filmul este un “one-shot”.

Bonus, mai avem un clip din film lansat de cei de la Fox Searchlight pentru a promova filmul, în care îl vedem pe protagonistul Michael Keaton împreună cu Naomi Watts şi Andrea Riseborough.

Birdman este distribuit în România de Odeon şi va avea premiera în 16 ianuarie 2015.

Sursa foto: HitFix.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim